Hulladéklesen a Körös-szögben (2015.06.14.)
1 / 13

Hankó Gergely Öko-pack, Brlás János társulási elnök, Babák Mihály Szarvas polgármestere és Pákozdi János Szarvasi Komép ig.

Cikkünk: Körös-szögi hulladékos fejlesztések

Szerző: Sarkadi Péter greenfo

2015 június 8-án terepi sajtóbejáráson mutatták be a Körös-szögi Kistérség Hulladékgazdálkodási Rendszer továbbfejlesztésének eredményeit. A kistérség települései (Szarvas, Gyomaendrőd, Kondoros, Kardos, Csabacsűd) jelentős erőfeszítéseket tettek hulladékgazdálkodási közszolgáltatói kötelezettségeik teljesítéséért, de van még bőven mit tenni.

Hankó Gergely Öko-pack, Brlás János társulási elnök, Babák Mihály Szarvas polgármestere és Pákozdi János Szarvasi Komép ig.
Kis képek
Hankó Gergely Öko-pack, Brlás János társulási elnök, Babák Mihály Szarvas polgármestere és Pákozdi János Szarvasi Komép ig. sajtótájékoztató a hűvösben Brlás János társulási elnök, Babák Mihály Szarvas polgármestere és Pákozdi János a Szarvasi Komép ig. Pákozdi János a Szarvasi Komép igazgatója kalauzol a telepen A szarvasi KOMÉP telep A szarvasi KOMÉP telep A szarvasi KOMÉP telep kézi szelektálója Jön a szarvasi szelektív Hulladék nem vész el a szarvasi KOMÉP telepen Fekete József ügyv. ig. a gyomaendrődi szelektivitásról Gyomaendrőd regionális hulladéklerakó Gyomaendrőd regionális hulladéklerakó az élet az erősebb